110216

Hej världen. Här sitter jag i Eskilstuna och är småsjuk. Har varit otroligt förkyld senaste tiden, även haft återkommande febersvettningar och illamående. Lite ångest på det också vilket gör att jag är väldigt snurrig och inte riktigt vet vad jag ska göra. 
 
Det är svårt att vara arbetslös, men samtidigt inte veta om jag ens kommer klara av att jobba just nu. Väntar på att få komma tillbaks till min läkare - han skulle ha bokat tid till den här veckan men har inte fått något besked om det. Avbokade min "allt-i-allo/psykolog/kurator" vad han nu är, i måndags då jag fortfarande var här och inte riktigt kunde ta mig hem - eller ens gå dit om jag varit hemma. 
 
Får massa besked från arbetsförmedlingen vilket gör mig snurrig då jag inte vet hur det blir med psykiatrin och om jag kan få något aktivitetsstöd. Lite mycket i min redan fullproppade hjärna och just nu kan jag bara sitta här och vänta på att någon ska kalla mig till psykiatrin. 
 
Idag blir det i alla fall att åka hem. Kolla om jag fått några papper från någon myndighet - just det ja, var tvungen att söka om bostadsbidrag då jag är så FRUKTANSVÄRT snurrig och skrev in fel. Så några papper ska skickas in dit också vilket jag inte får glömma. 
 
Ska ändå bli lite skönt att komma hem. Kan inte leva i den här bubblan som jag gör när jag är borta, känns inte som att jag har någon vardag egentligen utan här tar jag det bara lugnt och andas. Vilket iofs också kan vara bra ibland, så länge det inte blir för lång tid och jag glömmer bort att jag faktiskt måste hitta ett sätt att betala räkningar och att jobba på mig själv med diverse diagnoser dom försöker sätta på mig. Skulle dock vara väldigt skönt att veta vad det är för fel på mig så jag kan få den rätta hjälpen med medicin och rehabilitering. För just nu famlar jag i blindo. Hej hopp, ett litet utdrag från mitt liv just nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0