Måndag.

 
Måndag och ny vecka. Har varit hos min läkare idag och gått igenom lite saker. Kommer att gå segt då psykiatrin har lång väntetid eller så är dom lite för lata. Nej, men känns som det ibland när det är så fruktansvärt svårt att få tider och få något att hända. Ska i alla fall byta "psykolog" och gå över till en annan avdelning, vi ska kolla lite mer på syselsättning och försöka att göra en ordentlig utredning. Så även om det inte kommer gå snabbt är vi i alla fall på väg någonstans och har lite riktlinjer. 
 
Igår var det alla hjärtans dag, vilket jag tycker har blivit alldeles för hypeat. I alla fall vad det gäller gåvor och det materiella. Jag och Oscar tog oss iväg till mormor där min lillebror var, vi åt mat och kom in i djupa diskussioner vilket jag tycker är väldigt viktigt. Att inte blunda för saker som händer runt omkring i världen och i vårat samhälle. Vi måste acceptera människor, även om vi kanske inte riktigt förstår hur dom tänker. Vi måste säga nej till rasism och sexism. Vi kan alla göra något. 
 
Så ja, våran alla hjärtans dag var med mormor och Markus. Är så glad över att jag fick träffa honom, min fina lillebror som inte längre är så liten utan till hösten börjar gymnasiet. Han kämpar på, på sitt egna vis precis som oss andra. 
 
På kvällen tog vi oss hem - jag och Oscar. Jag lagade i ordning lite mat, ingenting speciellt egentligen utan som alla andra dagar och sedan kollade vi på en film. Var en mysig dag och kväll, och vi gav kärlek men inte genom något materiellt och inte heller bara till varandra "ens partner". Tycker det är så viktigt att ge kärlek till sin familj och vänner. För det är ändå kärlekens dag - och kärlek kan man ge till alla, inte bara den man valt att spendera resten av sitt liv med. 


Kommentarer
Postat av: Nathalie Isaksson

Gillar dina glasögon! Min alla hjärtans dag sedan flera år tillbaka är spenderad med pojkvännen som fyller år då. Har faktiskt aldrig firat den med blommor o choklad som folket på tv gör.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0