När kommer våren.

 
Hej min kära blogg! Är hemma i Örebro nu för att träffa mina nära och kära + för att få lite ensamtid. Jaime är kvar i Eskilstuna hos Oscar så det är väldigt lungt och stillsamt här hemma. Först vart det nästan lite för tomt men nu tycker jag det är skönt att vara HELT ensam hemma - kan nämligen lämna saker framme utan att min lilla ska putta ner allt och leka med det haha. Nu handlar det ju också bara om några dagar - annars hade jag nog inte klarat mig lika bra. 
Idag har jag bara varit inne, började med att städa lite med blev inte riktigt klar. Lagade lite mat när jag ändå höll på att göra "vegansk sill" och det blev en liten tunnbrödswrap med sallad och stekta grönsaker, smula lite fetaost och ringla lite olivolja över och sen är det klart! Enkelt och supergott. 
 
Ikväll kom Lisa över vilket var såå mysigt för det var ett tag sedan vi sågs sist. Dock var jag fruktansvärt trött och hade huvudvärk men att bara umgås en stund gör så mycket. Fick även lite fina presenter i efterskott, åh vad glad jag blev. Är så fruktansvärt glad över alla saker jag fick under min födelsedag. Så otroligt tacksam. ♥

RSS 2.0