Paolo's Örebro

För ett tag sen var vi på Paolo's i Örebro - ett väldigt populärt ställe dit många går och äter deras stenungsbakade pizzor, supergoda om ni frågar mig och många andra. Tänkte att jag skulle göra en liten recension på stället och på deras lasagne, kan väl vara kul? 
 
Stil och känsla
+ Det är väldigt mysigt, härlig stämning och personalen är så oerhört trevlig och hjälpsam. 
- Det är väldigt högljudt då det är ganska litet (vilket man iofs också får räkna med en lördagskväll) och vissa utav borden passar sig mer för om man ska ta en efterätt eller bara något svalkande att dricka. Inte om man ska äta mat då både borden och stolarna är väldigt låga. 
 
Mat och dryck (Vegetarisk Auberginelasagne & Lyxlasagne
+ Något som är riktigt bra är att dom har vegetariskt (dock lakto-ovo?), det är mycket mat och salladen är underbar. Älskar parmesanen i kontrast till dom fräscha grönsakerna, deras utbud av dressingar & olivoljor är ju också to die for men dom hoppade vi denna kväll. Att dom även har alkoholfritt till dom som vill ta något lite extra på helgen istället för vanlig kolsyrad dricka är ett väldigt plus till dom som inte dricker alkohol.
- Dom borde ha mer vegetariskt och veganskt. Min vegetariska lasagne blir lite tråkig så kanske blanda auburginen med zucchini för att höja upp smakerna lite bättre. 
 
Betyg
♥ Min vegetariska lasagne får av mig 3/5 då jag tycker att det är ett bra initiativ att dom tagit in lite vegetariska rätter till skillnad från vissa andra ställen. Blanda ut den med något annat än auburgine och den är nästintill perfekt! 
♥ Lyxlasagnen gjord på kött fick 4/5 då my bf tyckte att den skulle varit inne lite mer i ugnen och samtidigt att den skulle ha lite mer krämighet. 
 
Men allt som allt så var det en oerhört trevlig kväll och jag fick mysa med min fina! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0